Your cart

Udruženje Sinergija

Udruženje fizioterapeuta, frizera i kozmetičara „Sinergija“ – U.F.F.K.S. osnovano je  26.02.2020. godine.

Ciljevi udruženja su:

zalaganje za promovisanje, razvoj i unapređenje struke fizioterapeuta, frizera i kozmetičara, afirmisanje udruživanja fizioterapeuta, frizera i kozmetičara, zaštita zajedničkih interesa, popularizacija stručnog usavršavanja fizioterapeuta, frizera i kozmetičara, promovisanje aktivnosti na razvoju svijesti o očuvanju i unapređenju zdravlja građana i poticanje poštivanja primjene etičkih načela struke.

Djelatnosti udruženja su:

organizovanje susreta, radionica, savjetovanja, takmičenja i konferencija u svrhu promocije i unapređenja kvaliteta poslovanja i stručnosti svojih članova, u skladu sa zakonom, osiguranje dostupnosti informacija relevantnih za svakog člana Udruženja i uspostavljanje ostvarivanja saradnje sa organima i organizacijama na svim poslovima koji interesuju članove Udruženja, pružanje savjetodavne i druge pomoći članovima Udruženja i slično.

Pokreni video

Naš TIm

Udruženje Sinergija

Edita Ćosović

Predsjednik

Osnivač, Predsjednik Udruženja Sinergija[/ultimate_heading]
Edita Ćosović, rođena je 07.07.1979. godine u Sarajevu. Po zanimanju je fizioterapeut. Vlasnica je četiri salona Beauty Studija „Ege“ u Sarajevu koji trenutno zapošljavaju dvadest i pet osoba.
Suosnivač Otvorenog prvenstva Bosne i Hercegovine u masaži. Predsjednica Udruženja Sinergija – U.F.K.K.S., sutkinja i članica brojih međunarodnih Asocijacija fizioterapeuta i masera. Aktivno se bavi masažama još od 1998. godine kada je završila Medicinsku školu za fizioterapeutskog tehničara.

Miroslav Škorić

POTPREDSJEDNIK

Suosnivač Otvorenog prvenstva Bosne i Hercegovine u masaži
– Osnivač Sonaya by Miroslav Škorić
– Potpredsjednik Udruženja Sinergija
– Osvajač srebrne medalje u kategoriji Švedske masaže, IMA Svjetsko prvenstvo u masaži, Danska 2017.
– IMA ambasador
– AMTC ambasador
– Član maserskog savjeta Gold Lotus iz Ukrajine
– Sudija na Međunarodnim prvenstvima u masaži od 2018.
– Maser-terapeut sa 18 godina iskustva

Open chat