Your cart

Udruženje Sinergija

Udruženje fizioterapeuta, frizera i kozmetičara „Sinergija“ – U.F.F.K.S. osnovano je  26.02.2020. godine.

Ciljevi udruženja su:

zalaganje za promovisanje, razvoj i unapređenje struke fizioterapeuta, frizera i kozmetičara, afirmisanje udruživanja fizioterapeuta, frizera i kozmetičara, zaštita zajedničkih interesa, popularizacija stručnog usavršavanja fizioterapeuta, frizera i kozmetičara, promovisanje aktivnosti na razvoju svijesti o očuvanju i unapređenju zdravlja građana i poticanje poštivanja primjene etičkih načela struke.

Djelatnosti udruženja su:

organizovanje susreta, radionica, savjetovanja, takmičenja i konferencija u svrhu promocije i unapređenja kvaliteta poslovanja i stručnosti svojih članova, u skladu sa zakonom, osiguranje dostupnosti informacija relevantnih za svakog člana Udruženja i uspostavljanje ostvarivanja saradnje sa organima i organizacijama na svim poslovima koji interesuju članove Udruženja, pružanje savjetodavne i druge pomoći članovima Udruženja i slično.

Pokreni video
Open chat