Drugo prvenstvo BiH u masaži: “Vrhunski događaj za stručnjake iz cijelog svijeta!”

Drugo Otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine u masaži, događaj je koji će privući stručnjake iz područja masaže iz cijelog svijeta. Ovo iznimno značajno natjecanje održat će se u Sarajevu od 16 do 18. juna 2023. godine.

Internacionalno prvenstvo u masaži okupit će vrhunske profesionalce iz različitih zemalja, koji će se natjecati u raznim kategorijama i stilovima masaže. Ovo je prilika da vrsni stručnjaci u ovom području razmjene ideje i iskustva te pokažu svoje vještine pred međunarodnom publikom.

Očekuje nas nevjerojatno iskustvo koje će obuhvatiti natjecanja, radionice, predavanja i interaktivne sesije s vodećim stručnjacima u industriji masaže. Sudionici će imati priliku naučiti nove tehnike, pratiti najnovije trendove i razviti svoje profesionalne vještine kroz inspirativno okruženje.

Osim toga, natjecanje će pružiti priliku da se stvori mreža kontakata i uspostavi partnerstva s drugim stručnjacima iz cijelog svijeta. Sudionici će imati priliku povezati se s vodećim stručnjacima iz industrije, razmijeniti ideje i sudjelovati u plodnim raspravama.

Svakako da je ovo jedinstvena prilika za sve koji žele unaprijediti svoje vještine, usavršiti tehniku i biti dio međunarodne masažne zajednice.

Dodatne informacije o prijavama, rasporedu događanja i gostujućim stručnjacima dostupne su na službenoj web stranici Udruženja sinergija